penne makarna 

kapat
  1. bir tur pasta/ makarna.

soyle ki;

http://www.all-creatures..../i-pasta-penne-rigate.jpg
    #3387987 (dancing in the moonlight, 12.05.2008 16:52 ~ 18:10)

© 2008 - uludağ sözlük

penne makarna başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. penne makarna ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu penne makarna nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir » disfazi » samsung d880 » mustafa kemal ataturk » ucakta namaz kilmak » yallah mahmut » eglenceye eslik edememek » 90 larda cocuk olmak » kenan dogulu » turgay demirel » milla jovovich » anatomic autogynephilia » gocebe yazar » moderasyonla konustum haberler iyi » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tenacious d » diger uuserler uyanirken uyuyan uuser » ahmet yildiz olmedi » pijamayla hirsiz kovalamak » hayatin ciddiye alinmayancak kadar basit olmasi » josh holloway » vedad ibisevic » herkesgibi » turbanli » dunyayi yahudiler yonetiyor sanrisi » objectophilia » arkadas ariyoruz » eh iste ne la » banardag » hifzi veldet velidedeoglu