penisin segirmesi 

kapat
  1. bir ilişkide yaşanabilecek en enteresan ve erkeği utandıran istemdışı hareket, biyolojik refleks. bir türlü hedefi tutturamazsınız. darttaki gibi sürekli 3-4 puanlık yerleri vurursunuz.
    (sen bana bu diyemezsin, 08.05.2008 16:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» acitsa bile sevmek » alahilaf ul kanun » gelin mi kaynana mi » hicbir entry sini editlememis yazar » siz seriat istiyorsaniz ben de darbe istiyorum » yazar » defteri olmayan ogrenci » cappie pondexter » harput un tarihi eserleri » korpe » rob zombie » turkiye sozluk » championship manager da edit yapmak » tv de son kez » ben hic asik olmadim » the godfather » ghostboy » eski sevgiliyle uyumayi ozlemek » performans bisiklet » iki kati ya da hic » kekistanlihobbit » arsen gurzap » winchester » kardelenler acinca » yol ayrimina gelmek » lost » evlenince degisenler » fairouz » kars in tarihi eserleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa