penis uzatan haci sakir 

kapat
  1. sabunla masturbasyon yapanların haci sakir marka sabun kullandıklarında penis boylarının uzayacağını düşündüğü sanılmaktadır. bu ukteyi veren cennetten kovulan arkadaşın "dolmasın be:))" diye not düştüğü başlıktır.
    erkek arkadaşların zihninde yer etmiş bir düşüncedir sanırım penis boylarının uzunluğu ve cinsel iktidar ilişkisi. tanıdığım bir çok şahsın cetvelle ölçüp, benim ki şu kadar cm abi ben her halukarda mutlu ederim karıyı diyerek yanıma gelmiş olmaları sadece bir trajedidir. gülünsünmü aglansınmı bilinmemektedir. eger gerçekse, haci şakir uzatıyorsa penis'i saplantısı olan arkadaşlar aranıp söylenmelidir. hatta doğru değilse bile aranıp söylemek lazım. eminim ki deneyeceklerdir.
    #3042264 (ben deliyim, 22.02.2008 03:55)

© 2008 - uludağ sözlük

penis uzatan haci sakir başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. penis uzatan haci sakir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu penis uzatan haci sakir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yang yilin » cheng fei » mavi yelek » sev dedi tanri » yorumlariyla filmin icine eden insan » noluyor lan » deplasman kombinesi » rus kizlarinin turk erkek hayranligi » 1676 » donanimhaber a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games