penguen pertev 

kapat
  1. hoş nickli dördüncü nesil yazar. *
    (finally free, 28.10.2007 08:21)
  2. koseli, yesil renkte bir sese sahip olan tiyatrocu ve seslendirme sanatcisi rustu asyali'nin hazirladigi bir cocuk programinda konustugu rol arkadasi gorunmez penguenin adidir. aslinda 1980'li yillarda psychedelic (saykedelik) bir tecrubedir rustu asyali.
    (penguen pertev, 04.04.2008 22:51 ~ 22:53)
  3. kameralarda farkli gorunur,
    bakmasini seven gozlerde farkli.
    (penguen pertev, 19.04.2008 02:31)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » into the wild » asiri kiskanc baba » konya ozel buyukkoyuncu fen lisesi » devrimci » konya tramvayi » the green mile » atonement » direktor » engin ardic » torrent arena » youtube un yine kapandigini ogrenen kisi tepkisi » le meteque » galatasaray in sampiyon oldugunun anlasilmamasi » futuremark » ian somerhalder » ben gideyim » yaprak dokumu » yetkin dikinciler » mustedric » munevver andac » husnu yalinkilic » hesabini kamuya acan facebook guzeli » dokum » umut sarikaya » ya evde yoksan » kuzey isiklari » korsakoff sendromu » checkbox a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa