pencerenin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pencerenin perdesini
  2. sol pencerenin agzina sictim mutluyum
  3. pencerenin onunde duran menekse
  4. klimayla pencerenin ayni anda acik olmasi

© 2008 - uludağ sözlük

pencerenin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pencerenin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pencerenin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» groagh com » sevisirken dinlenecek sarkilar » yaklasmakta olan ekonomik kriz » zuvvar » yabanci dil bilmek » yusuf simsek » akaryakit » anti din ekibi » zenci turkler » hala yarmaya devam eden forward mailler » status » yaprak dokumu » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » subjektif entry » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rukneddin uranus olmedi » kozlenmis biber » ac gitsin » besiktasliyim sigara iciyorum » hirt » ambassador » pes 2009 beta » sarah palin » vibratore turkce karsilik bulmaca » mortgage » rudolf durkovic » muslum gurses » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » can gidiyor » anatolianrock