penaltiyi gole cevirmek 

kapat
  1. penaltıdan gol atıldığını anlatan spiker deyimi.

para karşılığı ekmek almak gibi bir olay. ama bazı farklılıklar var. parayı verince, ekmeği kesin alırsın. penaltı gol olmayabilir. böyle ince bir çizgi var.
    #2367205 (salca, 23.09.2007 17:24)
  2. (bkz: ballı ticaret)
    #2367234 (antilopyawrusu, 23.09.2007 17:28)
  3. ayrıca, kaleciyle karşı karşıya kalıp şut yerine çalımı deneyen oyuncunun
    düşürüldükten sonraki pozisyonu için, (bkz: golü penaltıya çevirmek)
    #2367294 (pablo escobar, 23.09.2007 17:39)
  4. zor iştir.
    #2367295 (arude50, 23.09.2007 17:39)
  5. kalecinin kurtarma olasılığı %2.5 olduğu varsayılırsa, koskoca kaleyi de tutturamayacak kadar kötü bir penaltıcı değilse hiç de zor bir iş değildir.
    #2367416 (tuhh kahretsin, 23.09.2007 18:05)

© 2008 - uludağ sözlük

penaltiyi gole cevirmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. penaltiyi gole cevirmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu penaltiyi gole cevirmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» syme » erol iyibozkurt » uzun kot etek giyen turbanli » dippoldism » cevir kazi yanmasin » anatolianrock » robert lee yates » turk kizlari » arto tuncboyaciyan » esofman ipini kemirmek » polat alemdar dan kafa yemek » yaratici besiktas taraftari » trans siberian orchestra » bugsbunny » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » nada » arka sokak » ain t it fun » agrypnie » yamyamlik » feather geranium » deniz aslan » banun guven hatirina ntv izleyen insan » decl » insanda yardim etme istegi uyandiran durumlar » pallacanestro treviso » yallah mahmut » can baba » soru isareti » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi