pembe panjur 

kapat
  1. tiksinç bir fantezi. hayır, birincisi panjur yaptırmam ben, ne öyle karanlıkta öcü gibi, ikincisi yaptırsam bile niye pembe?
    #183717 (laz pacino, 20.04.2006 11:15)
  2. renk tonu itibarıyla her daim revaçta olan bir panjur türü
    #183827 (enterezan, 20.04.2006 12:01)
  3. türk filmimizdeki esas çiftin hayali. he bi de bahçesinde kırmızı güller...
    #849016 (fayaka, 12.11.2006 17:28)
  4. her insanın, bir kere hayalini kurduğu evin panjurunun rengi. efendim genelde palavradan ibarettir bu benzetme..

ya benim evim olcak da; ben evin panjurlarını gitcem, pembeye boyatcam ha! deli derler adama! bir ev için en rezlet renktir pembe ..

(bkz: coştum gene dalgalanıyorum ben)
    #1340211 (mydonoser, 23.02.2007 23:23 ~ 23:24)
  5. çocuklarımın anası , pembe panjurlu evimin kadını diye başlar.
    #1340300 (nietzsche, 23.02.2007 23:42)
  6. eski türk filmlerinin vazgeçilmez olan dolayısıyle günümüze kadar gelen daha çok dalga konusu olarak kullanılan ev çeşidi.
    #1340324 (buss, 23.02.2007 23:48)
  7. bir dünya neden sorusu sorduran hayal.

neden pembe? neden panjur? her birşeyciği düşündün, elde ettin, bir tek panjurun rengi mi muğlak?
    fantezi mi bu? yoksa birisi pembenin sana çok yakıştığını mı söyledi? yoksa aile geleneği mi? annen de mi pembe panjurlu eve gelin olmuş? gibi sorular.
    #3623106 (rodcracker, 05.07.2008 14:16)

© 2008 - uludağ sözlük

pembe panjur başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pembe panjur ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pembe panjur nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» volkswagen scirocco » uyku felci » ntvmsnbc com » ingvar ambjornsen » aura hiemis » tutunacak dalim mi var diye yakinan kadin » aslinda bir konu var » konfuzyon » yeni bir yol gerek » orda durma » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » teoberk10 » bilinen ucu bir aradalar » cat » sevgiliyi sol frame getirmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guvendik » abla kardes diyaloglari » yaratan rabbinin adiyla oku » erkek berberinin dirsege yaslamasi » kapali olup okula girerken basini acan kiz » lost » autumnblaze » sozlukteki izmir kompleksi » dogru yanlis » parapraksi » art of fighting 3 the path of warrior » gulce » kurt hareketi sosyalisttir » hipoparatiroidi » saniser