pele nin asagilik kompleksi 

kapat
  1. pele'nin surekli brezilya milli takimlarini ele$tirmesi, her dunya kupasi'nda sahaya cikan brezilya takimi icin "benim zamanimdaki brezilya takimi bu takimi ezip gecerdi" demesi sonucunda vardigim kani.tamam pele'sin buyuksun, gelmis gecmis en iyi futbolcu oldugundan $uphemiz yok ama el insaf yani, senin zamaninda en defansif oynayan takim 3 4 3 taktigiyle oynuyordu o zamanlar normal 1 taktikte her takimda 4 forvet oyuncusu vardi, $imdiki taktiksel, fiziksel ve kollektif ozellikleri umursamadan boyle 1 kaniya varmak, olaylara at gozluguyle bakmaktan ote a$agilik kompleksine sahip olmakla aciklanabilir, iddia ediyorum ki $u anki brezilya milli takimi, pele'nin takimini darmadagin ederdi..
    #334979 (master, 10.06.2006 17:06)
  2. beni cebinden çıkaracak onlarca futbolcu olsa ve ben efsane olarak anılsam aynısını derdim.fi tarihinde attığı gollerle şimdi para kazanmak böyle olur.
    #334985 (abuzittin zelzele, 10.06.2006 17:08)

© 2008 - uludağ sözlük

pele nin asagilik kompleksi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pele nin asagilik kompleksi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pele nin asagilik kompleksi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» halet rezakinin sarkisi » dokunup kacan kucuk cocuk » sahane i gotik » favori filmi recep ivedik olan insan » erhan goksel » el yikarken tuvaletin gelmesi » metro turizm in kasar hostesleri » delikanli adam » gunun sozu » sampuan yerine deterjan kullanmak » muhafazakar aylar » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » kiyamet kopunca medyanin atacagi mansetler » hebokobe » ingilizce entry yazan yazar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » joe burrus » pamuk eller butona » syme » birak ya hu » su an sevisiyorum ama seninle degil » laz muzigi » ain t it fun » debit » chronophilia » yarim anu ben aglarim » sevgilinin hasta olmasi » kitap okumamayi marifet saymak » neil gaiman » demonstrasyon » defendant