pekiyi pek guzel 

kapat
  1. şukela butonunun yeni ismi.
    (arjen robben, 10.05.2006 23:09)
  2. kişinin entry i okuyup yüzünde oluşan ifadenin uçları yukarı doğruysa ve pozitif(+) yöndeyse bu şekilde değerlendirebileceği butondur..

(bkz: şukela)
    (MidNiGhT, 01.08.2007 14:28)
  3. ''bu tuşa basan yazarların kim olduğunu öğrenmek için çocuğumu keserim! o dereceye geldim... bana admini getirin yakarım kendimi'' şeklinde kafa yedirten tuş. sözlüğü bırakmaya kadar gider bunun yolu. sadece iyi verenler çıksa, kötü verenler gözükmese ne olur sanki? huzur mutluluk ve dünya barışı olur.
    (i walk alone, 24.08.2007 23:06)
  4. bir kişi bile bu boka bastığında mutlu oluyor insan. orda biri daha var diyorsun seni anlayan güldüğüne gülen yazdığına değer veren..
    biri var!
    kimsen bazen yazma sebebim sen oluyorsun ve kimsen biz seni çok seviyoruz.
    (bu bi bubi tuzagi mi ki, 28.02.2008 05:53)
  5. erdener abi olsaydı , "teyite ihtiyacım yok" der ve bu butona ayarı verirdi..***
    (hefeweizen, 28.02.2008 05:55)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ittihat ve terakki cemiyeti » the count of monte cristo » artova nin tarihi eserleri » koncinalar » stand upcilar icin oneriler » kendi kendine konusan insan » little women » super loto » mhp lilerden hatirla sevgili icin suc duyurusu » discard » right left go ahead » erkeklerden soguma sebepleri » kt tunstall » ekran klavyesi » fat cat » iyilik ve kotuluk » bayburt un tarihi eserleri » cakmakla sigara yakayim derken dunyayi yok etmek » hidayet turkoglu » yabanci kelimelerin kullanilmasindan irrite olmak » yildiz teknik universitesi 2008 bahar senlikleri » kan kusup kizilcik serbeti ictim demek » serenat » lahmacun cinayeti » as the eternity opens » gozlerimin etrafindaki cizgiler » sabah dershanesi » crystal family resort hotel » renin a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa