peki ne kadar masum 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bir yere kadar masum kalabilen kufurler
  2. adolf hitler in bir bebek kadar masum olmasi
  3. masum masum otlayan ceylanlari izleyen sinsi aslan
  4. anaokulunda masum masum oynarken gruba dalan ibne
  5. peki peki anladik
  6. peki ya ask var mi ask
  7. peki o ne
  8. peki ya ben
  9. peki
  10. peki ya biz

© 2008 - uludağ sözlük

peki ne kadar masum başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. peki ne kadar masum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peki ne kadar masum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yokusta vitesi bosa almak » caliban » gokhan gonul dostlari » arabam var » cadillac eldorado » gotik » sucuk » bisiklet suren biriyle karsilasan yayanin endisesi » prison break » ataturkcuyum erdogan a sarki soylemem a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games