peki abi kizma 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kizma birader
  2. artik bana kizma
  3. bir sey diyecegim ama kizma tamam mi
  4. kizma amcasi daha cok cahil
  5. peki peki anladik
  6. baskasina yaptigin sey kendine yapildiginda kizma
  7. peki ya biz
  8. peki ya ask var mi ask
  9. peki o ne
  10. peki ya ben

© 2008 - uludağ sözlük

peki abi kizma başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peki abi kizma ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peki abi kizma nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» abdullah gul » sut atmadan gol olmaz » evin » genelkurmay baskanligi » 6 kasim 2002 fenerbahce galatasaray maci » pilavi elle yemek » na bu kadar » gecee » pes 2008 » dusunmekten uyuyamamak » dshk » kucuk gogusleri tercih eden erkekler » kuresel krizi az hasarla atlatmak » organik ask » munasip bir yerde inebilir miyim kaptan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yabanci dilde egitim » starbucks a gidip turk kahvesi icmek » gunun sozu » fosforlu prezervatif » dogu ve guneydogu anadolu insani » sofistike » akp liysen akp li gibi konus » otherside87 » vural celik » ayse ozyilmazel » banu guven » uludag sozluk arap klonundan basliklar » kablo internet » piiminaki » zengin oldugunuz bir hayatta gorusuruz