pek olacak gibi gorunmuyor ya 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kadinlarimiz gul gibi olacak
  2. kadinlariniz gul gibi olacak
  3. sonunuz saddam gibi olacak
  4. findik fistik gibi olacak
  5. secim milli bir mac gibi olacak
  6. 100 online olmadi ama 100 uye olacak gibi
  7. halic gozlerim gibi masmavi olacak
  8. benim senin gibi karim olacak
  9. barbie bebegin hayati gibi hayati olacak sanan kiz
  10. kanli mi olacak kansiz mi olacak

© 2008 - uludağ sözlük

pek olacak gibi gorunmuyor ya başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pek olacak gibi gorunmuyor ya ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pek olacak gibi gorunmuyor ya nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kurt alfabesi » antisansur » cekirdekten yetisme » ne denirse densin kus model sac kesen kuaforler » black russian » zall in lockdown emri vermesi » devilscry » nah neh nah » isa nin sporculari » 12 eylul un etkisi 2100 e kadar surecek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games