pek cok zaman 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. zaman kotu zaman kolla gotu o zaman
  2. huzun zaman zaman deli dalgalarla gelir
  3. kral ne zaman uyanirsa gun o zaman baslar
  4. zaman makinasini bulunca ilk gidilecek zaman
  5. sozlugun zaman zaman yaptigi ibnelikler
  6. ben ne zaman istersem o zaman sicarim
  7. zaman zaman kafanin bir ton olmasi
  8. zaman zaman dinlenesi sarkilar
  9. zaman icinde zaman
  10. zaman ne zaman var oldu

© 2008 - uludağ sözlük

pek cok zaman başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pek cok zaman ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pek cok zaman nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bakirkoy » psikofarmakoloji » global afazi » inonu universitesi » lavinya » sen oyna dilber » basimi ortuyorum beynimi degil » sensoryum » anatomi dersinde eski sevgiliye disseksiyon yapmak » vladimir askenazi » kizina sevgilinle aran nasil diye soran baba » lynyrd » sozlukteki pkk lilar » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » mao » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eksi sozluk » radyo sol » elestirinin dozunu kacirinca olanlar oldu » istanbul kizlari vs ankara kizlari » kulaga kupe olmak » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler » etkileme sanrilari » ozellestirmeyi istemeyen bankamatik memuru » kaybetme kusaginda kemalizm » ortunmek erkek egemenliginin disavurumudur » altay ozerk cumhuriyeti » hamit el sabah » uludag sozluk diskolarin kraliyiz zirvesi » yitik cennet