peh peh 

kapat
  1. hayret ile karsilama ikilemesidir. bu kadari pes dogrusudur.
    (judas, 29.01.2007 12:58)
  2. gerçek anlamını bulması için yanına bide tekten " peh " gelmesi gereken ikileme.
    bkz:peh peh peh *
    (lusi, 29.01.2007 13:21 ~ 13:22)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» marmara gold » burhan altintop » uyan » acikli sarkilar dinlemek » cunt bloody cunt » guven kirac in tadim reklami » bir genc kizin gizli defteri » nihat dogan in yazar olunca acacagi basliklar » utanmadan cakma converse giyebilen insan » esmer kadinlarin killi olduklari gercegi » blood of hatred » ozenti genclik » probis » pride and glory » ardanuc un tarihi eserleri » masa tenisi » yukari hinzevek camii » terrorist » sadettin kanyak » pc basinda yasanan piyanist santor havasi » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » shantel » dayak yedikten sonraki ilk 10 saniye » give me five » preeklampsi » sevgilinin telefonunun kapali olmasi » 2030 yilinda cep telefonu ozellikleri » mircan kaya » tuvaletci amcaya benim kakamda boncuk var demek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa