pediculus humanis corporis 

kapat
  1. (bkz: vücut biti)
    Bu bit cinsi giysilerde ve yataklarda yaşar ve vücuda sadece acıktığı zaman gelir. Vücut bitiniz varsa, küçücük kaşınan kırmızı noktalar fark edersiniz. Birbirine yapışmış, kaşıntılı birkaç kabarcığın nedeni bite benzeyen tahta kurusu olabilir.
    http://www.ailem.com/temp.../library/2851.asp?id=7320
    #3688041 (uvjb, 19.07.2008 18:17)

© 2008 - uludağ sözlük

pediculus humanis corporis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pediculus humanis corporis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pediculus humanis corporis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turkiye de atmosferi en iyi olan takimlar » mylastdaysasachild » host lan » knife » mona sax » the ship song » illidan stormrage » girit » gordon s » kuran i yere atan kizin sonu » turk olcu birimleri » what is your problem 2 » tatar milli futbol takimi » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » konya dan hindistan dan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sabahat akkiraz » hipermnezi » anton szandor lavey » kent » kaan sezyum » tanri peygamber sag sol turk kurt yarak kurek » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » yiyorum yiyorum doymuyorum » eh iste » edidir edi » folie a deux » ofidofobi » yeni orta sinif » dostum eski sevgili demissin ama bu abazanlik » bir tikky nin intihar mektubu