peder zickler bayragi 

kapat
  1. (bkz: çokta tın)
    #3721222 (bizkitch, 25.07.2008 23:03)

© 2008 - uludağ sözlük

peder zickler bayragi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peder zickler bayragi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peder zickler bayragi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaprak dokumu » belki ustumuzden bir rus gecer » unlulerin kisisel iletileri » yavuz sultan selim agliyor » dunyanin en korkulan taraftari » zihniyetler bitmez evladim » fakir insanlarin savunma mekanizmasi » cebit bilisim eurasia 2008 » kara cahil » nefes nefese » tsk yi elestireni devlet dusmani sanmak » tecrit » avon urunlerini satan kiz » vanilya » kahramanmaras » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gaasaray » deniz fidel che » haykocepkin biz » oss birincisinin uludag sozluk ten cikmasi » kadinlar kendilerini gulduren erkeklerden hoslanir » galatasaray dan nefret etme sebepleri » cinsel organin fermuara sikismasi » fernando chalana » bagirarak sevismek » her yazara bir iphone » rusya borsasi » azuhaha » sozlukteki rizeliler » huznun isyan olsun » lanetlemek