peace orchestra 

kapat
  1. trip-hop ve downtempo yapımcısı, zeka küpümüz peter kruder' in kruder and dorfmeister projelerinden sonra, solo olarak çalı$tığı isimin adı. aynı ismi ta$ıyan bir de albüm çıkarmı$tır. bu albümde yer alan who am i ile büyük bir ba$arı yakaladı. kanımca albümün de en ba$arılı parçası. bu projesine alternatif olarak richard dorfmeister' ında tosca adı altında bir yan projesi olmu$tur.

albümün de track listi $u $ekilde ;

the man - 3:08
    meister petz - 6:16
    double drums - 9:22
    domination - 8:35
    marakesh - 6:55
    henry - 6:05
    who am i - 5:57
    #1280425 (okuzcuk, 09.02.2007 13:49 ~ 14:10)

© 2008 - uludağ sözlük

peace orchestra başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peace orchestra ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peace orchestra nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» grandmaster flash » kurt hareketi sosyalisttir » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » kuran i yere atan kizin sonu » 15 subat » daracik giyinen turbanli kiz » arsivci » cok tatliymissin » kasaba fotograflari » i lav monolog » yurtseven kardeslerin en kucuu » ihtimal » pkk hakkari den elini cek » maslak opet » her terorist gotune bir yarrak kampanyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » canim yaniyor diyen sevgiliye alternatif cevaplar » tasima turklerle degirmen donmez » mta88 » ben ve yalnizlik » destina » suisid » ab grubu izleyici » turkiye den cikacak nba takimlarina isim onerileri » anadolu rangers » peugeot 307 » basbakanin bogazin dibinden yuruyerek gecmesi » neolojizm » gunahim ol benim » yedi iklim » avanak kuzenler