peabody award 

kapat
  1. uzun ismi "George Foster Peabody Awards" olan radyo, televizyon ve kablolu yayın yapımlarına ödül verilen organizasyon. ilk defa 1940'ta cbs radio'ya verilmiştir.
    #1044723 (alfred hickorkmaz, 23.12.2006 19:59)

© 2008 - uludağ sözlük

peabody award başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. peabody award ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu peabody award nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» cassiopeia » yarim anu ben aglarim » anhedoni » ataturk u sevmeyen insanlari anlayamamak » ozgurcan ozcan » kitap okumayanlardan sabun yapmak » webcam acip tras olmak » sadus » sarah palin » savasim » agrypnie » cinnet geciren uuser in 7 turbanli kesmesi » demans » sercan yildirim » bir muhendisin hayati » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu cocuk boyle degil di ne oldu ki » aci cekmek » turban takmadan cennete gidecegini sanan zavalli » behold the man » senin gotunden vidanjorle bok cekerim » sus ve yalamaya devam et » eski sevgili » ilaniask » onurkul » akp nin dunyadaki en guclu siyasi parti olmasi » reich » roman shirokov » yarin cok gec olacak » dertleri zevk edindim » gemicik