pazar sabahlari sokakta akordeon calan adam 

kapat
  1. pazar sabahları sokaklarda akordeon çalıp, camlardan atılan paraları toplar bu adam. biraz güneşli olmayıversin hava, bu adam hemen bostancı sokaklarında beliriverir akordeonuyla. yanında karısı ve bebeği olur. bir yandan çalar, diğer yandan apartmanların pencerelerine bakarak yürür...
    #3113964 (yasak merve, 09.03.2008 11:08)

© 2008 - uludağ sözlük

pazar sabahlari sokakta akordeon calan adam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pazar sabahlari sokakta akordeon calan adam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pazar sabahlari sokakta akordeon calan adam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» surdin » kadri celik » zaten anlamiyorumki » jale » tamirci ciragi » ilk once kim istifa edecek » rukneddin uranus olmedi » muhayyile » yilmaz ozdil » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » maldonado nun gol atmasi » biz ettik sen etme lucescu » sarhosken entry girmek » romanya » incir receli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » meslek kurulusu » birim bir allah » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » bir garip rap » anti din ekibi » zehir » ayni sayfada yazan cinsel icerikli basliklar » quiet riot » buyuk gogus seven erkegin penisinin uzun olmasi » step » concon sevgiliye muslum gurses kaseti hediye etmek » teoman » munkariz