pazar efsane carsamba kestane 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. efsane iki kaleciye efsane birer gol atan adam
  2. pazar pazar sozlugun yazar kaynamasi
  3. carsamba
  4. carsamba tv
  5. fatih carsamba
  6. carsamba tikkysi
  7. carsamba ovasi
  8. tatli carsamba
  9. carsamba beyleri
  10. kutlu carsamba

© 2008 - uludağ sözlük

pazar efsane carsamba kestane başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pazar efsane carsamba kestane ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pazar efsane carsamba kestane nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evrim teorisi » eyleme vurma » pesin edit » nikah masasinda gelinin ayagina basan ayi damat » telefonunu vermeyen sevgili » gulsen abi » gozyaslarimizi bitti mi sandin » sehitlerin naaslarinin curumemesi » cocuklarin aglarken vites artirmasi » lavabo deliginden penis cikmasi » sokagin ortasinda hayvanlar gibi ciftlesen kediler » turkiye den atom muhendisi cikmama sebepleri » ehi ehi ehi » postpartum psikozu » byegm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » illidan stormrage » kadinlarin her seyi hatirlamalari » ekstrem » yuzunde gulen bin parca » solcu » czech national basketball league » dilber kocarslanli » nebkheperouri » insomnia » yaran dilenci diyaloglari » bir tikky nin intihar mektubu » yildiri » izmir turkuleri » tankard » agri daginin tepesinde konser vermemesi gerekenler