pazar aksamlari sahnede olacagim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pazar aksamlari
  2. pazar pazar sozlugun yazar kaynamasi
  3. bir gece sahnede
  4. yilbasini sahnede gecirmek
  5. sahnede sacmalayan sarkici
  6. sinemada onemli bir sahnede alkislamak
  7. fergie nin sahnede altina kacirmasi
  8. sinemada son sahnede seyirciyi sasirtmak
  9. sahnede gitar kiran gitarist
  10. koy aksamlari

© 2008 - uludağ sözlük

pazar aksamlari sahnede olacagim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» matias emilio delgado » magara resmi » uludag sozluk » hiyardan bardak yapmak » cikmaz sokak » kaybedenler kulubu » bertug cemil » ataturk yasiyor » capello dan fenerbahce ye tarihi ayar » parayi bulunca nick degistirmek » ataturk » kalecik » askin bir fikra » fox tv de surekli bez bebek in gosterilmesi » tadim pizza » sevgilinin kokusu » ilk 11 i tamamen degistirmek » izmir » phpbb » walter benjamin » akla gelebilecek basit utopyalar » hoslanilan kizin boyna sarilmasi » cihat abaoglu » schiller » youtube un kapatilmasi olgusu » seovinin gelecegi » nail file » simdi sen moda ikonusun ya herkes sana benzeyecek » velcade » claudio abbado » tayyip erdogan dunyaya basbakan olsun kampanyasi » touch of evil » genc bir isadamina » kuyruk sokumu » zeka urunu basliklar » besiktas in 08 09 sezonunda intertoto ya gitmesi » ajdar anik » kadro hareketi » the northern hemisphere » jeff wadlow » annenin olmesi » aile ile beraber izlenmeyecek filmler » seri eksi oy veren moderator » damin dibindeki saksagan » okan murat ozturk » nazli ilicak turk vatandasligindan cikartilsin » zapllp » kopek gorunce dua okumak » killing is my business » 88 89 kurali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa