pavlovun kopegi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. pavlovun iti
  2. ozgur sokak kopegi ve tutsak ev kopegi
  3. sokak kopegi ile ev kopegi arasindaki farklar
  4. sus kopegi
  5. it kopegi
  6. av kopegi
  7. abd kopegi
  8. dovus kopegi
  9. sus kopegi ile ava gitmek
  10. konsolos kopegi

© 2008 - uludağ sözlük

pavlovun kopegi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pavlovun kopegi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pavlovun kopegi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pilotmont » msn zirvesi » sinavda surekli konusan gozetmen » osur dediysek sic demedik » mute » trablus » hayrunnisa gul » iste geldim burdayim ben bu iste ustayim » yagmur kasifoglu » kim en yakinindakini taniyabilir ki » tanimadigi birine yalan soyleyen utanmaz kiz » turk kadini » douglas forbes » gokhan unal » yaran bobiler resimleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » step » i don t wanna know » le quattro stagioni » ankaragucluler saraba dustuler » din hocasi ogrenci diyaloglari » zall in buyuk acmasi » uzaktan kumandali essek » pelin batu » suyuk » 12 ekim 2008 » araba kullanan erkege oral seks yapmak » uslamlama » benq t60 » voznesensky