paul ince 

kapat
  1. bıkmadan usanmadan futbola hala devam eden 1967 doğumlu ingiliz orta saha oyuncusu. bir dönem başta manchester united olmak üzere birçok köklü premier lig takımının formasını terletmiştir.
    #1330634 (krmyrdsn, 21.02.2007 17:35)
  2. 40 yaşındaki tecrübeli orta saha elemanı. lakabı charlie yada incey boy dur. lig 2 deki macclesfield town takımının oyuncu menajeridir.
    #1331262 (serander, 21.02.2007 20:00)
  3. 20 ekim 1993 manchester united gs maci'ndaki şaşkınlığıyla hatırladığım futbolcu.tugay kerimoglu'nun ortasahadan sildiği oyuncu olmuştur o karşılaşmada.ayrıca maç sonundaki yüz ifadesi de hala gözümün önündedir.
    #1331285 (shunketsu, 21.02.2007 20:05)
  4. ingilterede halen forma giymektedir.hakan şükür bu adamın yanında genç yetenek kalır.böyle giderse bikaç seneye bastonla futbol oynayacaktır...
    #1363128 (comedia, 01.03.2007 22:11)
  5. blackburn rovers ın yeni teknik direktörü. aynı zamanda premier lig in ilk siyahi teknik direktörü ünvanını ele geçirmiştir.
    #3571005 (bleak poison, 22.06.2008 20:56)

© 2008 - uludağ sözlük

paul ince başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paul ince ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paul ince nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» carry on my wayward son » kimiz » asr i saadet jargonu » okan bayulgen in tv programlari » etkilenme sanrilari » chem 109 » glz imana » turkiye de kurtler almanya da turkler » gs nin sukru saracoglu nda kupa kaldirma hayali » richard trenton chase » cok doluyum ustume gelme sana patlarim » ben kimim » sinemasal sorunlar » vignette » uludag sozluk moderasyonu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gercekten » zall in aslinda onlarca yazar olmasi » 12 ekim » black tooth » gencler sag sol catismasi olmasin ama sag iyi gibi » uzun suredir eh iste almayan yazar » izolasyon » bulvar gazetesi » seninki kac santim » fache » dam basinda oturan eski sevgili » my marlon and brando » akagi » efsane komutan » tiberian sun