patronun kar tatili yapmasi 

kapat
  1. işe gitmek için yola çıkılır, telefon çalar;

boss: günaydın hava nedeniyle bu gün çalışmıyoruz arkadaşlarına haber ver
    nlc: olur efendim veririm.*
    boss: ha unutmadan hani vik vik beyin sunumu vardıya sana mail atacam halledersin yarına
    nlc: tabi hallederimmmm. *

(bkz: bu ne perhiz bu ne lahana turşusu)*
    #36874 (no leaf clover, 25.01.2006 12:03)
  2. an itibarı ile " patronun güneş tutulması tatili yapması"na dönüşebilecek başlık.
    #138226 (pilotmont, 29.03.2006 14:35)
  3. patron oldugundan, sirketteki kimseye hesap vermek durumunda olmadıgından, toplantı vb. yoksa kendine bir, iki günlük izin verme olayıdır**
    #138230 (dopdop, 29.03.2006 14:40)

© 2008 - uludağ sözlük

patronun kar tatili yapmasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. patronun kar tatili yapmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patronun kar tatili yapmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» rustu donu dustu » ben hic kalkmasam » butun vucuda agda yapmak » phanariot » yaran olaylar » erdogan dan dogan a » cilgin sedat » turk milli basketbol takimi » knight online » 6 ayda 2 nokta 4 milyar ytl kar etmek a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games