patronun ise gec gelmesi 

kapat
  1. ikamesi olarakta patronun işe hiç gelmemesi gibi durumlardan faydalanma güdüsünü ateşleyen olaydır.
    ve o an itibariyle panayır alanına dönen işyerinden, ya biri ispiyonlarsa adında göt korkusuna maruz kalma olayıdır
    #205363 (fallopi(ı)tüpü, 28.04.2006 16:54)
  2. müdürün geç geldiği bir okulda daha medeni bir türkiye nidalarıyla bağıran ve güzel bir yeni nesil yaratan (!) okulun geçmişte bir öğrencisi olsa gerek
    #206626 (snakesawar, 02.05.2006 15:50 ~ 15:51)
  3. yapacağımızı, üniversitede öğrendiğimiz durumdur. 15 dakikayı geçtikten sonra iş düşer. evinize gidebilirsiniz. *
    #3871907 (nessaj, 26.08.2008 09:56)
  4. "hiç gelmemesi" kadar makbul olmayan durum.
    #3871967 (filozofil, 26.08.2008 10:19)
  5. sizinde işe geç kaldığınız bi güne denk geldiyse tadından yenmeyecek durumdur.
    #3871982 (fruko, 26.08.2008 10:22)

© 2008 - uludağ sözlük

patronun ise gec gelmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patronun ise gec gelmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patronun ise gec gelmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sedatifler » borsa dusunce uzulen yurdum insani » hakan celik » yuksek sakatat » ekopraksi » duran toplarin usta ismi sabri » isik universitesi » cetvelle penisin boyunu olcmek » bulent ersoy un gotik olmasi » se jinen azad » konusmak varken sacmalayan insan modeli » tahrip gucu yuksek diziler » home theater » unlu birine benzemek » maske » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » alwayssleepy » opioid » bana yapilmasin kardesim » 2014 dunya kupasi » bedava sirke » recep tayyip erdogan in msn iletisi » bakkal insani » ayak bakimi » maca kizi bilmeyen giremez » prisoner » girit » moravia » iamwhoiam » yatakta cok iyi bir insan olmak » blue angels