patrik berger 

kapat
  1. avrupa futbolunda doksanlı yıllara damgasını vuran çek futbolculardan. 1996 avrupa futbol sampiyonasi finali oynayan çek milli takımının önemli isimlerindendi. liverpool, borussia dortmund, aston villa oynadığı takımlar arasındadır.
    #535943 (fowler, 13.08.2006 21:21)
  2. korkunç yakışıklı bir adamdı.* *.
    ama futbol açısından kendi kuşağından pavel nedved'in ve poborsky'nin genelde gölgesinde kalmıştır
    #1951481 (azorka, 17.07.2007 11:02)
  3. uzak mesafeli, sert ve isabetli şutlarından dolayı roket lakabıyla anılan çek yıldız.
    #1951485 (abberline, 17.07.2007 11:04)
  4. sparta prag ile 2 yıllığına anlaşan futbolcu.
    #3465914 (bleak poison, 29.05.2008 20:39)

© 2008 - uludağ sözlük

patrik berger başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patrik berger ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patrik berger nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» var misin yok musun tony » sozlukten nefret eden sevgili sorunsali » ale » ac gitsin » senede bir gun » ilginc diyaloglar » trablus » selpak marka kagit mendil » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » zall in buyuk acmasi » banu guven » o klorobenzalmalononitril » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » futbol konusunda asla objektif olamayacak yazarlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » luthite » buymak » serdar ortac dinliyorum demekten utanmak » arabayi kadin gibi park etmek » g dogu anadolu dusuk yogunluklu savas komutanligi » klorin » ribozom » entry ve nick uyumu » jale » kurt » miehen tyo » pgsg » turkut » yazarlarin aslinda demek istedikleri » arabanin on koltugunda fotograf cektirmemis erkek