patrick rondat 

kapat
  1. fransız gitar virtuozu. nefis vivaldi dort mevsim coveri ile meşhurdur. jean michel jarre ile kankadırlar.

dort mevsim videosu için link;

http://www.youtube.com/watch?v=Jm8c4PAy_9U +

http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    #2458926 (joe satriani, 11.10.2007 22:46)

© 2008 - uludağ sözlük

patrick rondat başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patrick rondat ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patrick rondat nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seri eksi oy veren ibne » huzunlu zamanlarda fotograf cektirmek » universitede hocalara verilmis ayarlar » chris keller » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar » sevgilideki huzurevi ziyareti meraki » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » desperados » le quattro stagioni » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » havaalaninda herkesin icinde makineyle tras olmak » ver gazi » daouda jabi » urunun kasada kalmasi » 27 kasim 2008 galatasaray fc metalist kharkiv maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » facebook » bal porsugu » turuncu kusak » lan istanbul sen mi buyuksun ben mi » antu com » yaran yanlis okumalar » geuze » gaz cikarmadan once arkadasa parmak cektirmek » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » arog » istanbul un halleri » july » kara donlu kefere » yalnizligin anlasildigi anlar