patrick helmes 

kapat
  1. su anda almanya milli takiminin kadrosunda 2. ligden yer alan tek oyuncu. forvet hattinda oynar kendisi. cok hizlidir, cok iyi vurur, cok iyi adam gecer. türkcesi dagitir bu oyuncu rakip defansi afedersin bacim.
    #2632131 (boreas, 26.11.2007 15:37)
  2. sahada bu adamı gördüğüm zaman aklıma sürekli huntelaar geliyor. huntelaar ile bi yaşamışlığım yok tabii*. alman milli takımına da seçilmiştir ki tadından yenmez.
    #3407992 (gokersan, 17.05.2008 12:36 ~ 20.05.2008 00:33)
  3. alman milli takiminin benim gözümde klose ile birlikte en tehlikeli forvetidir. tuhaf * bir detay vermek gerekirse de alman milli takiminin kadrosunda su anda yer alan 6 forvet oyuncusundan ikisinin gecen sene 2. ligde oynamis olmalaridir. bunlardan biri burda ismi gecen helmes ve tecrübeli oyuncu neville'dir. duyurulur!
    #3456091 (boreas, 27.05.2008 20:58 ~ 21:04)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

patrick helmes başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patrick helmes ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patrick helmes nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about patrick helmes. Copyrights of the articles are belong to their authors.