patrice chereau 

kapat
  1. 1944 doğumlu fransız acteur.

(bkz: danton)
    (bkz: the last of the mohicans)
    (bkz: lucie aubrac)
    (bkz: au plus pres du paradis)
    (bkz: le temps du loup)
    #2895460 (vernon sullivan, 25.01.2008 18:34)

© 2008 - uludağ sözlük

patrice chereau başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. patrice chereau ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patrice chereau nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sen bana bu diyemezsin » jason burnett » ez te hezdikim » victoria pendleton » usain bolt lu basliklar » tanga giyen erkek » turkiye de 1987 den beri plak basilmiyor » lila kedrova » 1857 » modern kadin kolay ulasilabilir ve ucuz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games