patriarka 

kapat
  1. erkek egemenliği.

var ettiğimiz sisteme cinsel bağlamda yaklaşıldığında verilen isim.

(bkz: ataerkil)
    #2790903 (emptywords, 04.01.2008 22:22 ~ 22:23)

© 2008 - uludağ sözlük

patriarka başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patriarka ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patriarka nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sohodo » gokhan gonul » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » bir top toplayici olarak arda turan » hadis » ben insaati da futbolu da sizden iyi bilirim » istanbul un halleri » pasifize etmek » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » ahmet yildiz olmedi vs bebek okan » kerhane tatlisi » kanye west » 3 aralik 2008 hertha berlin galatasaray maci » gogusleri 33 kilo olan kadin » yusuf cemal keskin » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » michael skibbe » kara gozlum » cihan haspolatli » azrail e soylenecek sozler » ertugrul saglam in besiktas tan istifa aciklamasi » online store » ibu sozluk » cengiz candar » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » ukte doldurmak » besiktasliyim sigara iciyorum » negatif » lens kullananlara tavsiyeler » bock » ncldlbz