patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi 

kapat
  1. yogurdu sarimlasak ta mi sarimlamasak yoksa sarilsakta eee sevissek mi başlığı açılması için alt yapı oluşturulmuş başlık.
    -anne çok korkuyorum
    -yoğurttan mı ?
    -yok anne,patlican ile domates arasındaki ilişkiden korkuyorum.ya mazallah patates diye piçleri olursa?
    -oğlum kalk bilgisayarın başından.girdiği sözlük gibi saçmalamaya başladın.
    -ama anne...
    -kalk diyorum ordan sana.
    -anne patatesin rengi neydi ya?
    #609726 (lithium, 05.09.2006 17:11)
  2. Temelinde hatalı olan sorudur.patlıcan kesinlikle siyahtır. kırmızı yada mor olan ise domatestir. bu elma ile armutu karşılaştırmak gibi birşey.
    #609737 (shark, 05.09.2006 17:16 ~ 17:17)
  3. başka bi versiyonu da olan sorudur.
    -ateş mi daha sıcak,buz mu daha soğuk?
    -ateş...ııı...yok yok buz....ıı hayır ya ne peki??
    -hehe salak güvercinler daha iyi uçar.
    -e ne yani şimdi bu??*
    #609841 (skydancer, 05.09.2006 18:01)
  4. *
    - patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi ?
    - 1 kilo demir daha ağırdır!
    - demir mi? salak ikisi de aynı! salaakkk salaaakk!
    - şimdi pamuk mor değil mi yani?
    - hayır! 1 kilo demir kırmızı!
    - o zaman 1 kilo pamuk da demir!
    - lan öyle olur mu?
    - ne diyoz lan biz?
    - ne biliyim anuna koim...
    #609849 (aby, 05.09.2006 18:05)
  5. -patlıcan mı daha mor domates mi daha kırmızı
    +tavuk mu yumurtadan , yumurta mı tavuktan çıkar
    -isteyenin mi yüzü kara vermeyenin mi yüzü kara
    +kartaL mı kaLkar daL mı kaLkar.peki sonra kim sarkar
    -...
    +nabeeeeerrrrr * *
    #609853 (Tucimania, 05.09.2006 18:08)
  6. -erdener abi patlıcan mı daha mor domates mi daha kırmızı?
    +bok daha kahverengi.
    -abi peki kant felsefesine gör...
    +ulan çöreklenmeyin başıma be.
    #1549038 (barış, 20.04.2007 23:22)

© 2008 - uludağ sözlük

patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patlican mi daha mor domates mi daha kirmizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kaleci sacli adam » mac izlerken dusunulen soruyu cevaplayan spiker » cappie pondexter » cenk eroglu » sozlukle ilgili istekler » brukerizm » turbanli » m emin deger » sogmatar antik sehri » jose antonio reyes a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci