patlayan 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. patlayan seker
  2. ami patlayan kadin
  3. patlayan lcd ekran
  4. patlayan nesneler
  5. patlayan sigara
  6. agizda patlayan sekerler
  7. kicta patlayan top mermisi
  8. ankara da patlayan su borulari
  9. mac sonrasi patlayan silahlar
  10. istanbul da patlayan su borusu

© 2008 - uludağ sözlük

patlayan başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patlayan ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patlayan nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hic bizimkini yediniz mi » seri eksi oy veren ibne » sagcilarin zengin olma hayali kurdugunu sanmak » bir turk olarak kurtlere soruyorum » ben » karakolda ayna var » cocuklarin arasinda olgun kalmak » rod stewart dinleyen seriatci » yabancica » roman shirokov » attorney » mta88 » 13 kasim 2008 whitesnake lefkosa konseri » kazim koyuncu vs ismail turut » wall e » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » elini gotune sokarim surahi gibi gezersin » coumineol » en adi orospu cocugu olmak » don demeyi unuttum » pkk aleyhine girilen entryi eksileyen top » utanmayi unutmak » sair uuserlardan siirler » soru isareti » the zephyr song » chronophilia » 11 ekim 2008 belcika ermanistan maci » yigit ozgur esprileri » metin culhaoglu » dun uye olanlar » birilerinden arta kalan duygularla yasamak