patlamamis misir 

kapat
  1. mısır patlatıldıktan sonra büyük bir kaba dökülür. en dipten kızarmış ama patlamamış mısırlar çıkar. serttirler ama kendilerine göre lezzetlidirler. meraklıları özellikle bu taneleri yerler.
    #619426 (williamhowardtaft, 09.09.2006 13:30)
  2. digerleri pat pat patlarken o inadindan tavaya yada tencereye yapismistir.
    (bkz: sen kaybedersin)
    #2727042 (ipekbocegikadardikbasli, 21.12.2007 21:08)
  3. inat edip yemeye direndiğiniz yegane şey.
    #2727072 (biberli nohut ezmesi, 21.12.2007 21:17)

© 2008 - uludağ sözlük

patlamamis misir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. patlamamis misir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu patlamamis misir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yandan cevap » the dreamers » somatizasyon » gunahim ol benim » ortasi delik sabun » isinmak icin vodka icmek » miss me blind » my marlon and brando » metamorfoz » bu cocuk okumas » taipan » melissa panarello » kadin » www wwwwwwwwww www » otokrin etki » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anton szandor lavey » respect my authority » taharet muslugunun cinsel kimligi etkilemesi » gercegi degerlendirme yetisi » berna ozturk » kanuni sultan suleyman » doper » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » discokingo » betimle beni behcet » duellonun kurallari » cekirdek coplerini yere atmak » enkoprezis » cem ozer » sozluk yazarlarinin cok kolay galeyana gelmesi