path 

kapat
  1. Bilgisayar işletim sistemlerinde,dosya sistemi tarafından çizilmiş bir dosyaya erişmek
    için kullanılan yoldur. Her işletim sisteminin kendine has yol ismi formatı bulunmaktadır.
    #570546 (eylul, 23.08.2006 22:08)
  2. bir apocalyptica parçası.
    #678938 (viceversa, 29.09.2006 23:35)
  3. mükemmel bir klibe sahip apocalyptica parçası. guana apes solisti sandra nasic ile olan vokalli versiyonu mutlaka dinlenmelidir. klibi:
    http://www.youtube.com/wa...;mode=related&search= +
    bu da sandra nasic'li konser görüntüsü:
    http://www.youtube.com/watch?v=QWt20EwDmog +
    #1217487 (diyonsos, 27.01.2007 16:36)
  4. sözleri şöyledir.

i want to live in fire
    with all the taste i desire
    it's all good if you let me dive
    with some sharks on the ground

you lose your routine
    you lose your routine
    cause i found my path

(chorus)
    what the hell are you trying
    now i know there is something more
    what happened to you
    still staying on my path
    are you still denying
    now i know there is something more
    that this is the truth

it's all in you

what do you came for; what did you expect to find
    what do you life for; what did you expect to find (x3)

so boundless i feel
    and boundless all my fears
    stop running back to old times

you lose your routine...
    cause i found my path

(chorus) x2
    #1463117 (BobbyGeneric, 28.03.2007 16:32 ~ 16:34)
  5. apocalyptica'nın 2000 yılında çıkardığı "cult" albünümün ilk ve en çok dikkat çeken şarkısı... "cult" albününde yer alan ilk versiyonunun çok fazla ilgi görmesi nedenyle grup bir yıl sonra "path vol.2" adlı bir single albümü çıkarmıştır. bu albümde path'e sözler de yazan grup bu şarkıyı "parth vol. 2" olarak adlandırmış ve şarkıyı guano apes solisti sandra nasic'e yorumlatmıştır...

apocalyptica'nın en iyilerinden biridir...
    #2365888 (beyaz etli prens, 23.09.2007 13:09)
  6. ing: patika, yol.
    #2741858 (DeWe, 24.12.2007 22:42)
  7. (bkz: jdk) ların .exe uzantılı dosyalarının bulunduğu yönergedir. bu dosyaları kullanabilmek için sistem ayarlarını yapmanız gerekir (bkz: javac)
    #3134526 (moso, 13.03.2008 20:54)
  8. (bkz: url)
    #3806917 (Gore Gori Chapa Tipa Rota Hey, 12.08.2008 13:36)
  9. tiki dilinde pat'ın yazılış şeklidir. (bkz: path diye düshmek)
    #3807021 (bilmemsufeleginbendenesivar, 12.08.2008 13:53)

© 2008 - uludağ sözlük

path başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. path ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu path nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaz tatilini cadirda gecirmek » ucuz milliyetcilik » coco loco » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » bebek okan » necaset » giannis parios » damnation » vern schillinger » molla muhammed ve kul muhammed » kareem said » balik etli kizlar » internette kendini teshir etmek icin yasamak » lumpen rap » muslum gurses » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ingiltere nin saglik sistemi » 999 tane ozel mesaji olan yazar » sevgiliden istemeyerek ayrilmak » dshk » teror » 208 67 222 222 » oranges ameres » ilk 6 haftada 4 yenilgi alan takim » kim kardashian » kaybetmek » iplikci nedim » ribozom » hala yarmaya devam eden forward mailler » fosforlu prezervatif » pkk nin sonunu siyaset mi getirir asker mi