pastam 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. benim ask pastam
  2. hem karnim doysun hem pastam dursun

© 2008 - uludağ sözlük

pastam başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pastam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pastam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» evde ayran varken bakkala kolaya gitmek » 0 km kadin » eyleme vurma » indian » deniz feneri dernegi » tarcin ve arkadaslari » artik melek degilim » geometri bilmeyen giremez » uludag sozluk ascilik okulu » abla kardes diyaloglari » kemcuk agizli » yaran basliklar » stifler » aglarken gulebilmek » metalcilerin genelde gay olmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ekolali » hipoestezi » safak sezer » mideyi sallayinca su sesi gelmesi » aurora » randy marsh » sapur supur sagi solu open kiz » sevgiliye cicek almak » mfo » emo turkey » letarji » ask » turkmetalbands com » gammaz olmak icin gerekenler » ahmet hakan coskun