past perfect continuous tense 

kapat
  1. present perfect continuous tense'in de past hali.

had+been+v1+ing formundadır.

örnek: i had been going to school.
    #1887312 (larker, 08.07.2007 23:39)
  2. 'geçmiş gitmiş daha ne uğraşıyon' zaman kipidir.

(bkz: davası olmayan şeyler)
    #1887329 (peyderpey, 08.07.2007 23:41)
  3. simple past veya past continuous tense ile birlikte kullanılır.
    #1887352 (mini mini bir nick konmustu, 08.07.2007 23:43 ~ 23:44)
  4. "-mıştım", "-miştim"
    #1887382 (ocaliptus, 08.07.2007 23:45)
  5. ''-mıştım'', ''-miştim'' değildir. ''(yapı)yordum, (edi)yordum''dur karşılığı;
    'i had been surfing through uludağ sözlük for three hours when you arrived home.';
    'sen eve geldiğinde ben üç saattir uludağ sözlükte takılıyordum olm.' gibi...
    #1887408 (cryptic, 08.07.2007 23:49)
  6. "şu kadar zamandır şunu yapıyordum" ben demenin ingilizcesi.
    i had been doing something for sometimes..
    #1887440 (freedean, 08.07.2007 23:52)
  7. diğer tense'lerden farkı nedir? sorusunu kendi kendime sık sık sorduran bir tür saçmalık,,öğrendikten sonra ASLINDA SAÇMA DEiLMiŞ!dedirten şey,,neyse,
    #1888855 (brklky, 09.07.2007 02:27)

© 2008 - uludağ sözlük

past perfect continuous tense başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. past perfect continuous tense ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu past perfect continuous tense nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yaran facebook gruplari » jitem » allah seni top etsin » hayattan hicbir beklentisi olmayan insan » bc prostejov » vakit » amuda kalkip alman ilahileri soyleyerek dans etmek » ambient » kot pantolonu kesip kot sort yapmak » makine muhendisi » varan » cizgi kahramanlarin bazi organlarinin olmamasi » turk olcu birimleri » etkileme sanrilari » yeter ki olumsuz olmasin oy » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » istanbul a yeni gelen birini cevahir e goturmek » fotoselli penis » dimitar ivankov » uye lol » in brudges » kurtlerin dunyaya kazandirdiklari » betimle beni behcet » ajda pekkan » timas yayinlarinda cikan dunya klasikleri » implosion » aura noir » kannabinohid » ibrahim tatlises in sehitlere uzuldum demesi » balos kalesi » temel fikralari