past continuous tense 

kapat
  1. i was translating cumlesinin cevirisini yaparken ceviri yapiyordum diyeceginiz ama tek basina kullanilmaya alisik olmayan parazit tensedir.genelde simple past tense ile birlikte ogretilir, ogrenilir. boyle olmasi iyidir der ustadlar...using english grammar kitabinda da iki unite ayrilmistir bu kankiler icin.
    #834994 (cooldiver, 09.11.2006 12:22)
  2. when he came, i was sleeping şeklinde kullanılabilen tenstir. burada denmektedir ki:
    o geldiğinde ben uyuyordum...
    #835012 (markasiz, 09.11.2006 12:26)
  3. geçmişteki bir anlik x olayi gerçekleştiğinde bir süredir yapılmakta olan bir surecli y olayindan bahsetmek için kullanılan tensedir.
    #835045 (osiris, 09.11.2006 12:31)
  4. ogrencilerin kurtarici tenseleri olan present simple tense, past simple tense, present continuous tense ve past continouos tense dortlemesinin son halkasidir.
    #835068 (Fhmer, 09.11.2006 12:36)
  5. ing-ing açıklamak gerekirse: while were in the middle of an action.
    #1908952 (alonejuveline, 11.07.2007 14:53)

© 2008 - uludağ sözlük

past continuous tense başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. past continuous tense ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu past continuous tense nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» mulayim » yalnizlik » sozluk yazarlarinin nicklerinin emoca karsiliklari » mehmet can » spa » kirmizi kursun kalem » tuvalet yerine lavabo deyen kibar insan » dokunulmazligi olan herkese dokunulsun » kapitalist sistem yikilirsa olabilecekler » bosanmak isteyen insanlara hic anlam veremiyorum » bana yapilmasin kardesim » my marlon and brando » erotomanik sanrilar » hayko cepkin » in brudges » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rakip ulkenin milli marsi okunurken bagiran insan » ayse ozyilmazel » iran da kadin olmak » dam ustundeki sevgili » teror » diferansiyel denklemler » grandiyotize » marka giymeyen sigara icmeyen bara gitmeyen genc » nissan qashqai » konstruktor ressam » kaan kural » nadia camukova » eksi sozluk ten daha cok baslik acmak » peteranswers » second life