passive voice 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. passive
  2. passive aggressive
  3. passive resistance
  4. the voice
  5. second voice
  6. voice
  7. the voice within
  8. little voice
  9. voice over ip
  10. voice of turkey

© 2008 - uludağ sözlük

passive voice başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. passive voice ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu passive voice nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» formikasyon » sobali ev » hamit el sabah » damda tum kufurleri sirasiyla sayan eski sevgili » teksir kagidi » bankamatik memuru » asik olunca surekli gulumsemek » status epileptikus » uyakli cagrisim » cok doluyum sozluk » bosna hersek milli futbol takimi » yolgezer » sevgilisinin aldattigini kabul edemeyen insan » erzincanspor » korsakoff sendromu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » haci yagi kokulu sevgili » nazli yarim emo olmus » tartar » lukas podolski » benzin fiyatlarinda 4 kurusluk indirim yapilmasi » agziniza sicip sicip helallik isteyen tip » miyehdiyznak » serhan acar » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » eski sevgiliye takmis yazar » give a fuck » kadin » ankaragucluler saraba dustuler » zubeyde hanim in vasiyetnamesi » bir turk ile bir yunan arasindaki farklar