paso metal 

kapat

1. radyo uludağ da çalındığı iddia edilen bir müzik tarzıymış. ben barış nickli yazarın yalancısıyım.
    #1050239 (wolfshade, 24.12.2006 20:07)
  2. radyo uludağ'ı sürekli dinlememe karşın daha denk gelmediğim müzik tarzıdır. bir aralar dinliyorduk ama, dj yayını bıraktı. neyse, anladın sen onu.

çirkefe taş atma üzerine sıçrar demiş atalarımız. ne de güzel demiş.
    #1050310 (InsomniaC, 24.12.2006 20:17 ~ 20:18)
  3. -ne tur muzik dinlersin abi?
    *baba ben paso metal dinlerim.
    -o ne lan?
    *yeni bi tur abi boyle post progresif super bisi
    -lan 6 yasindan beri metal dinliyorum benilk kez duyuyorum. kimler yapiyo bunu peki?
    *abi radyo uludag paso caliyo.
    -kim kim?
    *radyo uludag baba.
    -neyse gachayım ben.
    (bkz: bir muzik turu olarak paso metal)
    #1050329 (galaktik kovboy, 24.12.2006 20:19 ~ 20:21)
  4. (bkz: ultra brutal atmosferik paso metal)
    ayrıyeten unutmadan: (bkz: radyo uludağ in paso metal calmasi)
    #1262443 (wolfshade, 05.02.2007 19:53)
  5. radyo uludag da sık duyabileceğiniz metal türü. aslında eskiden yoktu bu. yerinde bostanlıklar vardı. bu türü yaratan arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz.*
    #1262455 (metalhead, 05.02.2007 19:56)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

paso metal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paso metal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paso metal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about paso metal. Copyrights of the articles are belong to their authors.