pasif tiryaki 

kapat
  1. *

aktif sigara içmeme tiryakisi. bir nevi yancı.
    #2658143 (ecayip heyvanlara benziyirsen, 03.12.2007 17:40)
  2. aktif tiryaki olma yolumda hızla ilerlediği halde. "ben pasifim" diyerek kendini kandıran kişidir.
    #2658152 (avsallar, 03.12.2007 17:43)
  3. aktife bağımlı kişi. (bkz: eş cinsel) *
    #2658157 (ankarakarakedisi, 03.12.2007 17:44)
  4. sigara yuzunden aktif tiryakilerden daha cok zarar goren insanlardir. bu yuzden aktif tiryakilerle dost olmamalari gerekiyor.
    #2658168 (fabala, 03.12.2007 17:47)

© 2008 - uludağ sözlük

pasif tiryaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pasif tiryaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pasif tiryaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » prix l arc de triomphe » cim hokeyi » zall misin yok musun » isi ile sicaklik arasindaki farki bilmeyen firma » arog » tobias beecher » aglarken konusamamak » muslum gurses » starbucks » zamansiz olume mektuplar » mortifera » ilk 11 in altisiyla yatmak » recep tayyip erdogan » mistik gucler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » denizcilik isletmeleri yoneticisi » kopete » baklava » sosyallesmek icin yanlis insanlari secmek » bay » uzay istasyonunun tuvaletinin bozulmasi » bnp paribas » biricik suden » autoshow 2008 » su cicegi » var misin yok musun » 3 u 1 arada » tsk nin teroriste gozalti yetkisinin olmamasi » gel guzelim gel » yasli teyze