pasa gonlum 

kapat
  1. zerrin ozer'in bir şarkısı
    #377097 (6.4.r.1.$.h, 26.06.2006 22:30)
  2. klibinde bir çok sanatçı oynamıştır.
    #377113 (kacak kelebek, 26.06.2006 22:34)
  3. zerrin ozer'in zerrin ozer 96 adlı albümünde yeralan çok güzel bir şarkısı. dört yıllık bir aranın ardından gelen bu albümün ilk çıkış şarkısı.

sözleri;

Ne günler gördük seninle
    Biraz dert biraz keder
    Yalancı sevdaları, yaşadık birer birer

Hey benim paşa gönlüm
    Yılları çürüttün mü
    Bunca zaman sonunda
    Kendini büyüttün mü

Ne dostlar tükettin sen
    Kaldın ondan sonra
    Nerede hata yaptık diye sorma
    Ne aşklar bitirdin sen
    Ağladın ondan sonra
    Nerde hata yaptık diye sorma

Amman ha adımına dikkat
    Kayar düşersin yolunda
    Amman ha adamına dikkat
    Oyuna gelirsin sonunda

Hey benim paşa gönlüm
    Yılları çürüttün mü
    Bunca zaman sonunda
    Kendini büyüttün mü

söz-müzik: feyyaz kurus

şeklinde olan,

klibi de böyle olan 90'lar hit'idir.

http://www.youtube.com/watch?v=RRd_NLY1M1A +
    #1501679 (leggare, 07.04.2007 13:13 ~ 13:22)
  4. klibinde sezen aksu, nilüfer, gökhan kırdar, aysel gürel, erhan güleryüz, kerim tekin, deniz arcak, zeynep, erol köse, vj bülent gibi isimler yer almıştır. dinleyince o günleri tekrar yaşatıyor. dile kolay 11 sene...
    #2335397 (yozishanko, 18.09.2007 09:45)
  5. (bkz: bilirkişi)
    (bkz: paşa gönlün bilir)
    #2335401 (BerAent, 18.09.2007 09:46)
  6. asla eskimeyecek bir şarkıdır.
    #2811361 (Set Me Free, 09.01.2008 06:26)
  7. zerrin özer'in biraz sitemkar, biraz hesaplaşır gibi pek çok insanın hayatını özet geçtiği şarkı.

dinlerken of çektirirken gülümseten ılık bir şarkı...
    #3701487 (crysania, 22.07.2008 12:19)

© 2008 - uludağ sözlük

pasa gonlum başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pasa gonlum ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pasa gonlum nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yilmaz erdogan » ulu chat » le porta » 90 level wizard olup ortaligi dagitan eski sevgili » sizofreniform bozukluk » hair » mfo » ntvmsnbc com » dostum yusuf demissin ama bu feridun duzagac » mystiquewarrior » amsterdam » bir kadinin en seksi oldugu an » beksav » afro sacli tatar » turkiye nin en fazla baslik acilan sozlugu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » farmakokinetik » yeni baslayanlar icin afrika » seni sican seni » yemek yemeyince karnim acikiyor » tarihin sonu » penis bankasi » erotomanik sanrilar » kocasina kahvalti hazirlayan erkek » sozlukteki pkk lilar » yarak kafali » tatar kizlari » orda durma » simultannozi » the kite runner » asiret