pas si simple 

kapat
  1. yann tiersen coşkusu. *
    #645069 (argadini, 18.09.2006 11:47)
  2. gözümü kapatıp, kulağımda bu sesi duyunca kendimi amelie gibi hissetmeme yol açan şarkı. sanki ben bu diyarda değilim, manyak bir anne-babaya sahip çocukluğu boyunca yalnızlık çekmiş amelie olmuşum. sanki.
    #1183800 (vera, 21.01.2007 11:59)
  3. "o kadar basit degil" anlamına geliyor yamulmuyorsam.
    #1183845 (chanson de roland, 21.01.2007 12:16)
  4. 1 dakika 52 saniyelik amelie'ye saygı duruşu.
    #1183848 (jai guru de va om, 21.01.2007 12:17)
  5. bünyesinde hüzün barındıran yann tiersen şaheseri.daktilo sesleriyle heyecanlı heyecanlı başlasa da her tınısında hüzün var.amelie yi düşünüp buruk buruk gülümsüyor insan.
    #3480782 (citizen erased, 01.06.2008 23:04)
  6. yann tiersen'in showa kaçan hareketler sergiledigi, huzur veren bir şarkısı.

--spoiler--
    ilk daktilo vuruşlarından itibaren birisi sanki elinizden tutup sizi başka diyarlara sürüklüyormuş gibi. kapılmamak elde degil.
    --spoiler--
    #3762364 (MeLaNKoLiK, 03.08.2008 01:19)

© 2008 - uludağ sözlük

pas si simple başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pas si simple ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pas si simple nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» viski sisesine cay doldurmak » sahin k ile karsilasinca sorulacak ilk soru » move » swansea » cobhc » two seconds in life » kuyruk » divide et imperium » the dive from clausen s pier » chemical assault » cheapdeath » maddi hasar » cryptopsy » ucuk » yabancica » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » yeni uu otomasyon sistemi » i will always love you » turk kizlari gitsin iran kizlari gelsin » bir kalemde silmek » 2008 nobel edebiyat odulu » better off » uludag sozluk moderator secme ritueli » fetullah gulen » fight club » ben » kara ciglik » 11 ekim 2008 romanya fransa maci » loco » armenian navy band