park edemeyen kadin surucu 

kapat

1. aracinin durdurduktan sonra etrafina masum masum bakip;

+ay ben oraya giremeeem

diyen bayan surucudur.

beceriksizdir. park eden kadinlardan hep azar isitir.
    #2364200 (karakuzusu, 23.09.2007 01:34)
  2. Aptal sarışın, kadın şöför v.s.Hepsi erkeler tarafından uydurulmuş bir düzine saçmalıktır. Herkes bilmelidirki kadınlar her konuda oldukları gibi bu konuda da erkeklere meydan okuyorlar ve okuyacaklarda.
    #2367180 (shendy, 23.09.2007 17:21)
  3. muhtemelen koltuğunu öne çekip, göğsünü direksiyona yapıştırarak kullanan, gözü sürekli aynada olup, dakikada bir frene basarak arkasındaki arabanın şerit değiştirmesine sebep olan kadındır.

iki araba arasına geri geri park etmek zorunda kalmak korkulu rüyasıdır. park konusunda her daim zorlanır. sağda solda kimsecikler yokken birkaç kez denemiş olsa da becerememiştir.

kaç yıldır araba kullandığı mühim değildir. kimi zaman arabasını yoldan geçen birine rica edip park ettirdiği görülmüştür ama nihayetinde gideceği semtteki otoparkların yerlerini iyi bilir . sıkıntıya gelmez. otoparkları tercih eder.
    #3533986 (siyahdalya, 13.06.2008 17:32)
  4. benim bir türlü anlayamadığım hadisedir. halbuki kadınlar, erkeklerden farklı olarak, aynı anda bir sürü şeyi düşünüp konsantre olabilirler (kötülemeyin, doğal bir yetenek bu). araba park etmek de aynı anda bir sürü değişkeni hesaplayıp sonuca ulaşmaktır; aynaya bakmak, vitesi değiştirmek, gaza basmak, mesafeyi hesaplamak, v.s.
    #3534002 (jumanji, 13.06.2008 17:37)
  5. Bilimsel olarak kanitlanmistir, kadinlarin mesafe tahminleri erkeklere oranla daha zayif oldugundan, araba park etmekte sorun cekiyorlarmis. Buna nazaran 180 dereceye varan gorus acilari ile trafikte yandan gelen tehlikeleri daha cabuk algilamalarina ve kaza oranlarinin erkeklerden daha az olmasina yol aciyormus.
    http://dulcimermedicalcen...pdf/mans_mind4_040505.pdf
    #3703772 (zirvato, 22.07.2008 19:30)
  6. araba kullanmayı yeni öğrenen sürücüdür. erkeklerden daha iyi araba kullanan nice kadın vardır.
    #3703774 (miss molly, 22.07.2008 19:31)
  7. standart kadın sürücüdür.
    #3704382 (bakiyim vallahi gerizekali, 22.07.2008 21:28)
  8. sürücü olamamış sadece ehliyet almış kadındır. yoksa parkedemeyen adam da kadın da söför değildir.
    #3704394 (no tengo lugar, 22.07.2008 21:31)
  9. insanı hayattan soğutan kadındır.

size sesleniyorum baaağyanlar;
    altı üstü kafanızı geri çevirip arabayı geriye doğru sürceksiniz.
    mesafe hesaplamaymış... hesap hatasından duran arabaya da vurur bunlar.
    #3704425 (zivallione, 22.07.2008 21:38)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

park edemeyen kadin surucu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. park edemeyen kadin surucu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu park edemeyen kadin surucu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about park edemeyen kadin surucu. Copyrights of the articles are belong to their authors.