paris te evsizler gazlandi 

kapat
  1. http://www.radikal.com.tr...1367&tarih=29/08/2007 adresinden okunabilecek haber başlığı. fransızların bu kadar ileri gidebileceğini düşünebiliyor muyduk? ben düşünebiliyordum.

"Fransa'da Cumhurbaşkanı Nicolas Sarkozy'nin sınır dışı politikası güttüğü göçmenlere karşı demir yumruk sıkılaşırken, Paris'in banliyölerinden Argenteuil'in haşarat muamelesi çektiği evsizleri feci kokan zehirli spreyle püskürtmeye çalıştığı ortaya çıktı."
    (bkz: kendini beğenmiş faşist fransız)
    #2221745 (bir avuc sacma, 29.08.2007 12:31)
  2. turkiye ayni uygulamada bulunsaydi aihm'de bulurdu kendini ve muhtemelen tazminat oderdi. ne de olsa biz barbar turkleriz onlar demokratik fransizlar bizden farklari acikca ortada.
    #2221768 (fabala, 29.08.2007 12:35)
  3. -yürüyün be, koskoca evsizsiniz ulan siz.. kim tutar sizi..
    +tabii ya, evsisiz lan biz boru mu? Çıktık çıplak ayakla on yılda...
    #2221854 (bedia akarturk, 29.08.2007 12:57)
  4. üstlerine sıçsalarmış daha iyi olurmuş,
    mantık madem evsizsin ne diye yaşıyorsun ?
    yaşayıp çevreyi kirletiyorsun ?
    hırsızlık, yankesicilik yapıyorsun.

evet gençler, kapitalizm böyle birşey,
    anlamak isteyene,
    parası olmayan, evi olmayan ölsün a.q.
    #2221865 (hattori kibar feyzo, 29.08.2007 12:59)
  5. şaşırtmayan uygulama.

(bkz: istanbul'dan kalkan airfrance uçaklarının fransa'ya inmeden ilaçlanması)
    #2221899 (sassy girl, 29.08.2007 13:05)
  6. (bkz: gaz)

(bkz: lan yoksa)

(bkz: adolf sen misin lan)

(bkz: eşşeğin aklına karpuz kabuğu düşürmek)

(bkz: neonazi sarkozy) *
    #2232800 (sıpa, 31.08.2007 00:43)

© 2008 - uludağ sözlük

paris te evsizler gazlandi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. paris te evsizler gazlandi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paris te evsizler gazlandi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben bu yaziyi sana yazdim » mucadele birligi platformu » patronun metresiyle yatmak » eline top yakismayan basketbolcular » hali sahada giyilen ayakkabiyi ertesi gun giymek » berber vs kuafor » deniz baykal in ali babacan a randevu vermemesi » lazim olan tornavidanin evde bulunmamasi » bak bir varmis bir yokmus » patronla yatmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games