paris in dogusu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. paris hep bizim paris imiz olarak kalacak
  2. gun dogusu
  3. kor dogusu
  4. islamciligin dogusu
  5. hapishanenin dogusu
  6. kelimelerin dogusu
  7. solun dogusu
  8. bir ulusun dogusu
  9. cennetin dogusu
  10. evrenin dogusu

© 2008 - uludağ sözlük

paris in dogusu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. paris in dogusu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu paris in dogusu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guc bela eli tutulan sevgilinin motor cikmasi » corcorado » 7 milyon euro » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » hincal uluc » amerikanemperyalizminin yurdum kekolarina tezahuru » pippa bacca » enrico experience » fakir ve ezik yazarlari bos birakmaya gelmez » turkiye denizcilik isletmeleri » serkan balci » yildirim demiroren » pkk nin aktutun aciklamasi » ilkokulun vazgecilmezleri » oranges ameres » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » prix l arc de triomphe » karin » ilk once kim istifa edecek » iclal aydin in tuna kiremitci icin yazdigi yazi » yillar sonra msn de oturum acan eski sevgili » karanlik isler » turkcell » ajda pekkan » bir gol daha » sozlukteki koylu dusmanligi » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » ertugrul saglam in harcanmasi » buyuk ortadogu projesi » odp nin deniz feneri afisine sansur uygulanmasi » acid western