pardus un elinden tutalim kampanyasi 

kapat
  1. katıldığım desteklediğim kampanyadır.
    #1270911 (atlas, 07.02.2007 16:17)
  2. kesinlikle destekleyeceğim kampanyadır ama öncelikle;
    (bkz: biri bana pardus'u öğretsin kampanyası)
    #1270958 (anthrax, 07.02.2007 16:29)
  3. pardus bildiğim kadarıyla linux üstüne kurulmuş bir işletim sistemi sonuçta başka bir sistem üstüne kurulmuştur. yinede desteklenmesi gerekmektedir ama as olan tamamen bize ait bir işletim sistemi yapmaktır. bizim insanımız salak mıdır ya da kafasını çalıştırmıyormudur. pardus'u kuran yeni bir sistemde kurabilir bizim kaybımız hep bu yüzden olmuştur. bu yüzden artık bizimde bazı sektörlerde büyümemiz gelişmemiz lazımdır.

turk milleti zekidir turk milleti caliskandir mustafa kemal ataturk
    #1270986 (kirmizi baslikli istasyon sefi, 07.02.2007 16:38)
  4. (bkz: Pardus 2007.2 Caracal caracal) kullanıyoruz kullanmaya çağırıyoruz.
    #2085761 (donudusmusasker, 07.08.2007 14:37)
  5. sözlüğün en baba kampanyası olan kampanya*.daha da ilerisi haydi gelin lkd ye üye olalım,open source'a destek olalımdır...gerisini beklediğimiz kampanyadır.
    #2085848 (urux, 07.08.2007 14:55 ~ 14:56)

© 2008 - uludağ sözlük

pardus un elinden tutalim kampanyasi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pardus un elinden tutalim kampanyasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardus un elinden tutalim kampanyasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» buluta ovgu » notepad plus plus » yalaka » oya baydar » nothing » mutluluk psikolojisi » zirve sirasinda laptop ile entry giren yazar » gimsa » kusum aydin » kiyam et a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci