pardus 2007 2 caracal caracal 

kapat
  1. Pardus 2007 işletim sisteminin güncellenmiş ara sürümüdür.

--spoiler--
    Pardus, kullanıcılarına en güncel uygulamaları ve en son güvenlik yamalarını da internet üzerinden GNU GPL Genel Kamu lisansı ile özgürce sağlıyor. Bu güncellemelerin boyu zamanla oldukça yüksek değerlere ulaşıyor ve kurulum ardından tüm güncellemelerin çekilmesi hem kurulum zamanını, hem de internet kullanımını artırıcı etki yapıyor. Bu sakıncayı ortadan kaldırmak için Pardus ekibi, ortalama üç aylık periyotlarla güncellenmiş ara sürümler yayınlıyor. Pardus teknolojilerinde yapılan son değişiklikler de bu ara sürümlerle kulanıcılara ulaştırılabiliyor.

Güncellenmiş ara sürümler, Türkiye'ye özgü ya da soyu tehlikede hayvanların Latince isimlerini sürüm adı olarak taşıyorlar. Pardus 2007.2 ismini Orta Asya'dan Anadolu'ya Türkler'i takip etmiş karakulaktan aldı: Caracal caracal.
    --spoiler--

(bkz: pardus.org.tr) *
    #2085782 (donudusmusasker, 07.08.2007 14:40 ~ 14:45)

© 2008 - uludağ sözlük

pardus 2007 2 caracal caracal başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pardus 2007 2 caracal caracal ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardus 2007 2 caracal caracal nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilkent universitesi » bayramda misafire tutun kolanyasi dokmek » ilk defa magarada dogdugumdan utandim » attorney » unutma » matkap ile gitar calmak » hamsi » gerdek gecesi diyaloglari » ben buyuk ortadogu projesi nin es baskaniyim » buyuk mustafa » ulusozluk nba fantasy league » birincil surec dusunme » apati » ozgurcan ozcan » gozyasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » gece karanlikta cukumu optum sevdicegim diye » 7 turbanlinin birlesip striptiz cluba gitmesi » akp nin ab turkiye yolsuzluk raporunu gizlemesi » israfil suru ufledigi anda ilk soylenen sozler » bulbulun cilesi » pirskirin » 7 yazar birlesip moderatore girmek » ustu paris alti amsterdam » tonari no totoro » am suyu » kelly macdonald » halet rezakinin sarkisi » mardan palas » saga donuste yayaya yol ver » disforik duygudurum