pardonlar ciktigindan beri senin gibi esekler cogaldi 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (3 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

pardonlar ciktigindan beri senin gibi esekler cogaldi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pardonlar ciktigindan beri senin gibi esekler cogaldi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardonlar ciktigindan beri senin gibi esekler cogaldi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» birgun » erhan goksel » sozluk teki gruplasma » var misin yok musun » bosnaklarin sirplarin intikamini bizden almalari » ahlaksizim ama inancliyim » kaaria » yusuf simsek » 11 ekim 2008 fenerbahce galatasaray maci » elveda de » yaran msn iletileri » tribalenfeksiyon » disko krali » tanrilarin arabalari » the zephyr song » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » son ask » starfucks » tanriya acik mektup » forgetting sarah marshall » ben bilmem keyfim bilir » jim root » komedi dukkani » borc dekontu » ynglan » montla sic » don demeyi unuttum » milla jovovich » uludag ve eksi sozluk atismasi » aethewulf » the dive from clausen s pier