pardon yaninizdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz 

kapat
  1. sevgilisi degilse eger ''kızı ben alayım'' diye devam etmesi beklenebilir.
    #583416 (hayrola_genc, 28.08.2006 02:05 ~ 02:06)
  2. tek sandalye size yeter derdi heralde kafe sahibi denilesi durum.
    #583420 (dermatolog, 28.08.2006 02:07)
  3. (bkz: yaran diyaloglar)
    #822504 (istanbul icin efkar vakti, 06.11.2006 17:02)
  4. - pardon yaninizdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz ?
    + hayır değil.
    - ama çok yakışıyorsunuz. bence birlikte olmanızda bir mani yok. hadi kaynaşın da ben de ayakta kalmayayım. ha gülüm.
    #3504823 (taharetmuslugu, 07.06.2008 00:07)
  5. - pardon yanınızdaki arkadaş sevgilinizse biraz sağa yanaşabilir misiniz ?
    + neden?
    - sen bu kıza yakışmıyorsun, ben aranıza oturayım, bırakalım tercihi o yapsın..
    + ????? *
    #3504838 (izam, 07.06.2008 00:10)
  6. -pardon yaninizdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz
    -sevgilim değil
    -o zaman tanışabilir miyim
    -hayır
    -neden
    -o benim kardesim de ondan.
    -abim olsana be. valla.
    #3504844 (ParaNtez, 07.06.2008 00:12)
  7. - pardon yanınızdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz?
    - hayırdır sen mi oturacaksın?

- pardon yanınızdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz?
    - fotoğrafımızı mı çekeceksin?

- pardon yanınızdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz?
    - rahatsız mı oldun? tanıyorum seni pis kıskanç 2 senedir sap sap geziyorsun sen.
    #3504861 (portnoi, 07.06.2008 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

pardon yaninizdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. pardon yaninizdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardon yaninizdaki arkadas sevgilinizse biraz saga yanasabilir misiniz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kirgizistan milli futbol takimi » gimp » tiberian sun uyumlulugu icin cozum onerileri » dogru yanlis » dam ustundeki sevgili » yemek yaptiktan sonra elin sogan kokmasi » tottenham hotspur » osman pamukoglu » tatar milli futbol takimi » ajda pekkan » aerius nasonex kloroben uclusu » tatar mp3 indirir mi ey ogul » var misin yok musun » ben ve yalnizlik » 12 ekim 2008 ust duzey pkk lilarin vurulmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » masumiyet muzesi » hizli kumanda kullanma teknikleri » stockholm » haykocepkin biz » yngwie malmsteen » duran toplarin usta ismi sabri » aslinda bir konu var » babylon a d » sitare » sigara almaya cikip 18 sene donmedim sevdicegime » lavabo yerine tuvalet deyen kaba insan » eti cicibebe » cok guzel hareketler bunlar » black tooth » bir boka benzemeyen komunist eylemleri