pardon sana degildi 

kapat
  1. seninle konuşmak isteyip söz bulamayanların "ulan yanlış atmış gibi yapar dikkat çekeriz" düşüncesiyle attığı iletilerdir.

ps: başlık başına nasıl kalır? -böyle. neyse dursun bakalım.
    #806640 (o h a, 03.11.2006 01:18 ~ 01:21)
  2. iri yarı kimselere karşı kullanıldığında pek de iyi şans getirmeyeceği aşikar bir kıç kurtarma söylemi.

Topuklamak en büyük ilacıdır.
    #1123572 (BlindGuardian, 08.01.2007 13:27)
  3. bir elektronik iletişim klasiği ,
    yeri gelmişken meşhur eski sevgiliyi anmak lazım tabiki.
    bu cümlelerin %99.9 unun muhattabı eski sevgililerdir.
    #1123601 (lusi, 08.01.2007 13:33)
  4. - ulan ibis mehmet... topsun oglum sen.
    - bana mi dedin ulan duduk.
    - pardon tayyar abi sana degildi.
    - ulan lalezar benim gobek adim mehmet, simdi anani laciverte boyadim.
    #1123756 (mulayim, 08.01.2007 14:08)
  5. msn de konuşurken yanlışlıkla başkasının penceresine yazmak sonucunda oluşabilecek durum;

a- bülent abi, bu filizi napsak ta yatağa atsak?

filiz - neee?

a- pardon filiz sana değildi.

(bülent abi size bir titreşim yolladı)

a- bülent abiii!! sen, kim.. nasıl yani..?

(filizzort@hotm... sizi kişi listesinden sildi)
    #1123819 (rabbit, 08.01.2007 14:23)

© 2008 - uludağ sözlük

pardon sana degildi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. pardon sana degildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu pardon sana degildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bulusmaya giderken yasanan aksakliklar » bayern munchen » yaslanma gostergesi olarak yeni berber ciragi » spermler arasindaki diyaloglar » a beautiful mind » anne bugun sozluge anne seni cok seviyorum diye baslik actim » nicklerine donusen sozluk yazarlarinin diyecekleri » terminator 2 judgment day » oyuncu roportajlarinda yonetmen yalakaligi klisesi » yaran diyaloglar a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games